O nama

Veracomp je regionalni Value Added Distributer (VAD) vodećih ICT firmi u CEE regiji.

Kontakt

Od svojeg osnutka 1991., Veracomp grupa posluje isključivo kroz poslovni model distribucije. Kao distributer s dodanom vrijednošću (tzv. VAD), nudimo široku paletu proizvoda i usluga, uključujući napredne usluge logistike, poslovnu, tehničku i marketinšku podršku.

U Adriatic regiji poslujemo kroz lokalne firme u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, uz prisutnost u svim zemljama regiona.*

Od 2001. do 2013. funkcionisali smo kao firma Mack IT d.o.o., nakon čega postajemo dio Veracomp grupe, jednog od najvećih IT distributera u CEE regionu.

Nudimo rješenja za sigurnost, mrežu, telekomunikacije i podatkovni centar, a neka od njih su: Trend Micro, Blue Coat, Gemalto, Red Hat, Gigamon, F5 Networks, Extreme Networks, LifeSize, Polycom, od 1.11.2016. i rješenja Hewlett Packard Enterprise te mnoga druga.

Razlikujemo se od drugih veleprodajno orijentisanih firmi po nivou usluga koje nudimo: pretprodajna i tehnička podrška, edukacija i savjetovanje za naše partnere. Usluge koje pružamo obezbjeđuju kontinuitet i fleksibilnost rada, sigurnost podataka od prijetnji te uvid u aktivnosti korisnika sistema.

*Crna Gora, Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, Makedonija i Slovenija

Download (PDF, 770KB)

Kontakti

Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter