Tenable Network Security

Tenable Network Security rešitve so namenjene odkrivanju tveganj in ranljivosti. Uporabnikom zagotavljajo neprekinjen vpogled in kontekst aktivnosti znotraj omrežja ali izpostavljenih sredstev ter tako omogočajo pravočasnost protiukrepov za zaščito.

Z uporabo Tenable rešitev, lahko podjetja varnost in odkrivanje groženj obravnavajo prioritetno ter s tem zmanjšajo svojo izspostavljenost tveganju. Dokaz uspešnosti rešitev podjetja Tenable so uporabniki s seznama Fortune Global 500, U.S. Department of Defense ter mnoga druga podjetja iz raznih sektorjev poslovanja.

Ponudba se deli na segmente:

  • Ocena izpostavljenosti (vulnerability scanning)
  • Analiza izpostavljenosti (vulnerability analytics)
  • Neprekinjeno sledenje (continuous monitoring).

Nessus predstavlja temeljno tehnologijo, na kateri je Tenable zgradil svoje rešitve. Gre za orodje za oceno in upravljanje tveganj, ki je dostopno kot on-premise ali cloud rešitev. Nessus omogoča hitro in učinkovito odkrivanje ranljivosti, težav s konfiguracijo in zlonamernih kod, ne glede na to ali gre za fizično ali virtualno okolje ter tako pomaga določati prioriteto odpravljanju težav.

SecurityCenter uporablja Nessus tehnologijo tako, da zagotavlja dodaten nivo upravljanja preko centralne konzole, kar omogoča korelacijo informacij z večih nivojev in lokacij zaščite. Končni cilj je uporabnikom ponuditi možnost analize ranjivosti za celotno infrastrukturo.

SecurityCenter Continuous View z neprekidnim sledenjem dogajanja v sistemu, varnostnega konteksta, tveganja in ranljivosti ter z visoko stopnjo avtomatizacije in integracije z drugimi okolji je še dodaten korak analitike.

Odkrijte IT sredstva v vašem okolju, ocenite tveganje in izpostavljenost v vaši infrastrukturi z uporabo rešitev iz Tenable portfelja!

Stran proizvajalca

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter
Treba Vam ponuda ili pomoć pri izradi rješenja? Tražite partnera za implementaciju?
Kontaktirajte nas!